15 Mart 2012 Perşembe

31.HAFTADAYIZ :))

Çok şükür ki öyle sorunlu bir hamilelik geçirmiyorum,yoksa ben nasıl üstesinden gelirim bu işlerin,herşeyde detaycı,öyle hemen herşeyi beğenip alıveren biri olsam belkide bu işleri yapacak birileri var elbet ama ne yazıkki herşeye el atmam gerekli; neden mi bahsediyorum? bu hafta ilk defa kızım için alışverişe çıktım,ama tabi yok öyle' hadi bu olsun 'alışveriş mantığı,bir yerde modeli beğendiysem renk uyumsuzsa o orada kalır..napalım buda benim takıntım olsun artık.. tabi çok acımasız olmayayım yinede benim pıtırcığa güzel güzel ciciler almayı başardım,hastahane çıkışı,yazın sıklıkla değiştireceğimi düşündüğümden bolca yarım kollu ve askılı badiler,birkaç penye battaniye,havlusu derken en elzem ihtiyaçlarını böylece karşılamış oldum.tabi yordu beni biraz zamanın nasıl geçtiğinin farkında bile değilim yok onun şu rengi varmı? yok düz sade olanı olsa? gibi gibi sorularla koskoca gün geçti bile.tüm bunları kemeraltından aziz bebe den aldım hem yenilenen konsepti epey hoşuma gitti,hemde sağlığı açısından da kafamda soru işareti bırakmadan gönül rahatlığıyla aldım.Tabi alışveriş bu kadarla bitmez,önümüzdeki hafta içinde bakım ürünlerinini de alınca sanırım çoğunu halletmiş oluyoruz..
Gelelim bana; karnım artık gitgide büyüyor,göbek deliğimde artık dışarı çıkmaya başladı,kahverengi çizgi desen hala olmadı bende,çatlaklar konusuna gelince henüz hiçbir belirti yok ama doğum sonrası ne ile karşılaşırım bilmem tabi..hayırlısı:) çünkü daha öncede belirttiğim gibi ne kullanırsan kullan bunun önüne geçemiyosun,o nedenle çaresiz beklemek:( mesela ben kasıklarda sıklıkla kasılmalar yaşıyorum kısa süreli de olsa canını yakabiliyor tabi,artık dinlenerek en aza indirmeye çalışıyorum.
gitgide büyüyen karnım

 Aslında şöyle diyelim hem dinlenerek hemde gezerek geçiyor haftalar,birazda doğum sonrası eskisi gibi rahat olamayacağının verdiği endişeyle,olabildiğince uyku ve tatlı yorgunluklarla gidebildiğimiz kadar gidiyoruz bakalım.
                                          sevgiyle kalın...

27 yorum:

  1. en zevkli, en meraklı, en stresli.. en en enlerle dolu haftalara girmişsin artık.. bundan sonrası ışık hızıyla geçecek inşallah.. minticik kızına sağlıkla kavuşman dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol sevgi gerçekten ışık hızı gibi,allahım nasip etsin inşallah amin:)

      Sil
  2. Canım yazını okurken 11 ay öncesine gitti kıpır kıpır tatlı telaşlar...Aziz Bebe bu konuda çok iyi birde İdil Bebe sana tavsiyem hastane çıkışını organik al düğmeleri bile tahtadan çıt çıt yok renk yok (saf pamuk ten rengi gibi )bir de bebişin kıyafetlerini sıvı çamaşır makinesi detarjanıyla yıka Dalin in var tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol tavsiyelerin için demetçim; daha yeni yeni almaya başladım hepsi de organik; en azından tenine değeceği ilk eşyalarını özellikle öyle seçiyorum:) birde ilk kez gördüğüm bahar bebe diye de bi marka var o da çok güzeldi etiketinin olmaması da ayrıca güzel,bu arada dalinleride indirimde görünce aldım artık::) görüşmek üzere yine:)

      Sil
  3. Hamilelğim bu haftalarında karnımı görenler ikiz bebeğim olacağını sanıyorlardı :)
    Bende zor bir hamilelik gecirmedim çok şükür.. Geri sayım başladı.. Milda da hazırlanmaya gecti artık annesi :) Hayırlısıyla, sağlıkla..

    YanıtlaSil
  4. valla sanırım benimde öyle gibi olucak zaten ben normalde de öyle çıtı pıtı biri olmadığımdan:)kocaman göbüşüm var ama çok güzel bi mutlulukmuş bu..sağlıkla gelsin inşallah..çok sağol :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba blogger anne, bana hoşgeldiniz, ben de artık sizdeyim :)

    Blogunu incelerken kendimi 2 sene öncesinde buldum.. öyle güzel şeyler ki bu yaşadıkların ve öyle çabuk geçiyor ki, okudukça burnumun direği sızladı :) şimdiden hayırlı olsun bebiş, sağlıkla doğsun inşallah..

    YanıtlaSil
  6. ayyy nasıl güzel zamanlar nasıl tatlı anlar ya...yaklaşık 1 yıl sonra çok özleyeceksiniz bu günlerinizi..Tadını çıkardığınız belli bol bol tadını çıkarmaya devam edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle dimi bende inşallah bu günlerin tadını çıkarmaya devam,gidebildiği kadar artık :)

      Sil
  7. Merhabalar,bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle...Bende blogger anneyim banada beklerim..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam;amin inşallah :) şimdi geliyorum bende sevgiler :)

      Sil
  8. Bunlar çok güzel zamanlar,insan her gördüğü cicili bicili şeyleri almak istiyor.Çatlak bence genetik bir durum ben sadece karnıma badem yağı kullanmıştım ve hiç çatlağım yok.Allah hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğru söylüyosun genetik olduğunu düşünüyorum bende,annemde de yok hiç ama iki kız kardeşiz artık hangimize denk gelirse:) çok sağol

      Sil
  9. Allah tamamına erdirsin inşallah:)sağlıkla dünyaya gelsin bebişiniz:)blogger annelerdenim:)sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn:) inşallah sağlıkla gelsin ..çok teşekkürler ,bende geliyorum şimdi:;)

      Sil
  10. selam; hoşgeldiniz:) şimdi geliyorum

    YanıtlaSil
  11. geldim,yine geleceğim:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Tıktık ben geldim:=)
    CAnım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  13. ay ne heyecanlı günler.sağlıkla al kucağına inşallah

    YanıtlaSil
  14. maşallah maşallahh maşallah :)sağlıkla gelsin inşallah çok güzel zamanlar :)büyümesiyle dahada renklenicek hayatın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah bakalım,renk lazım hayatımıza tabi,çok teşekkür ettim..sevgilerle:)

      Sil
  15. Merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Blogger annelerden geldim güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle sevgiler.Bende beklerim.

    YanıtlaSil
  16. çok teşekkür edrim,amin inşallah..bende şimdi geliyorum.sevgilerle:)

    YanıtlaSil