22 Mart 2012 Perşembe

32.HAFTADAYIZ :))

Demiştim hep ah şu 30'lu haftaları bir görsem diye,zaman nasıl hızla ilerliyor öylece şaşırıp kalıyorum doğrusu,her geçen gün anneliğe hazırlanmaya,anneciğim kelimesinin aslında söylerken ne kadar uzak ama bir o kadar da yakınlaştığıma bir bir şahit oluyorum,daha anne karnında düşüyor ona sevgin,tabi bu durum herkese göre değişsede ben galiba sevdim içimdeki çocuğu:) şimdi hazırım ona,annem diye severken hala alışmaya çalışsamda...
 Bu hafta da sağ kasıklarımda iğne gibi batmalar,gece kalkarken ani kasılmalar,ellerimin kasılıp zorla açılması devam ediyor,sanırım fizyolojik değişikliğim bu kadar.onun dışında herşey normal şimdilik..
Fırsat buldukça bol bol dinleniyorum çünkü bunu yapmazsam ağrılar iyice artıyor onun için dinlenmek şart..bu hafta nerede doğum yapacağıma ilişkin kararlar alma zamanı,aslında o karar pek de sana kalmıyor daha doğrusu doktorum nereyi uygun görürse ben orayı seçmeyi tercih ediyorum..onun rahatlıkla çalışabileceği bir ekip olmalı bu,bunun yanında her türlü donanıma sahip olmalı elbette..onun için zaten benim seçeneklerimde iki hastahane var.bunlardan birini tercih edicez artık ..
Henüz bu konuları doktorumla ayrıntılı konuşmadık,hatta normal doğum mu sezeryan mı olacağı gebeliğin başından beri söz konusu olmadı hiç; artık bu haftalardan sonra doktor kontrollerimde sıklaşacağından bunu ayrıntılı bir şekilde ele alırız..ve konuda kendi kendime verdiğim herşeyin doğal yollardan olması kararımıda sevgili doktorumla paylaşırım..

32.hafta
Kocaman karnımla sevgiler...

10 yorum:

  1. Tostik bebişimiz büyüyor annesi.Kasıklarında kramplarında gayet normal.Vücudun kendini doğuma hazırlıyor.Canım tercih edeceğin hastanede bebek yoğun bakım ünitesi olup olmadığını da kontrol et.(tabi tek temennimiz bebişin sağlıklı olması)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet hemde ne tostik,beraber kocaman olduk. sağlıkla gelsin inşallah tabi ama evet önemli yoğun bakım ünt.olması o yüzden tercihimizde öyle zaten,bu arada her banyoda aklımıza sen geliyosun canım,kızımla konuşurken:)

      Sil
  2. ayy maşallah size...ne guzel yaa valla ozledım mı ne:D

    kasık batmaları son derece normal yavas yavas vucudu hazırlıyor douma.ınsallah hersey saglıkla ve ıstedıgın gıbı gelısır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede özlenir sanırım çünkü çok güzelmiş:)) çok sağol mügecim bakalım artık bekliyoruz bu tatlı heyecanı:)

      Sil
  3. Harika bir dönemim tam içindesiniz :)
    Telaşlar, heyecanlar, müthiş mutluluk herşey çok güzel olacak.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bencede :) sanırım tadını çıkarmalıyım,çok teşekkür ederim,insan bu sözlerle kendini daha iyi hissediyor.

      Sil
  4. Az kalmış,sağlıkla alın kucağınıza inşallah.Bugünler özleniyor,insanın tekrar içine alası geliyor bebeğini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah,sanırım onuda canım çekicek bakalım:)

      Sil
  5. bitmiş artık ya.. multu sona az kaldı allahın izniyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. az kaldı evet bak heyecanlandım şimdi:))

      Sil