29 Mart 2012 Perşembe

33.HAFTADAYIZ :))

Yavaş yavaş sona yaklaşıyorum galiba,bu son olayı deyince heyecan artıyor tabi..bu kesinlikle korku değil sadece kavuşma anının heyecanı..
 Allah zamanında ve sağlıkla bana kavuşturmayı nasip etsin tek dileğim bu tabi:)
Bu hafta artık o karnımda gebelik çizgim çok hafifte olsa belirmeye başladı,yanaklarımda yine silik lekeler belirdi. (doğum sonrası kaybolacağına inandığım lekeler )..ayrıca el ve ayaklarımda şişkinlikler de var o da bu hafta daha da belirgin mesela bundan bir hafta öncesine kadar yüzüme bakıldığında hamile olduğum anlaşılamıyorken artık yüzüm bunun en güzel göstergesi:) kısaca şişiyorum..
 Tabiki yaşadığımız normal bir süreç değil bu nedenle bu kontrollü kilo artışlarınında normal olduğunu düşünüyorum ayrıca bu gebelik süresince kiloyu takıntı yapanlarada çok kızıyorum..çünkü bu doğal durumun bir parçası..en azından ben öyle düşünüyorum..
 Daha öncede bahsettiğim gibi benim sık sık idrara çıkmalarım halen devam ediyor,geceleri artık öyle alıştım ki yol benim yolum savunun:)) tabi bol su içmemde buna etken:) erken saatlerde uyanıp, en az 2 saat sonra tekrar uykuya dalıyorum yani anlayacağınız uykular paramparça artık..vücut herşeye yavaş yavaş hazırlıyor kendini..
 Şimdi sıra bu anların tadını çıkarmada ...

sevgiyle kalın..

19 yorum:

  1. canım benım işallah kucagına alırsın yavrunu çok guzel bır duygu ben ilk gördugumde kızımı çok aglamıştım hemşire ustunu gıydırıyım getırıcem dedi gıtme detır kızımı dıye aglamışım enne olmak o duyguyu yaşamak allah herkeze tattırsın sanada guzel dogumlar dılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesin ağlarım herhalde bende o potansiyel var,amin inş cnm hayırlı doğumlar versin allah:))

      Sil
  2. Yazdiklarinizi okuyunca hamileligi ozledigimi farkettim. zor yanlari olsada o hormonlarin verdigi pozitifligi ve minik insani heyecanla bekleyisi ve herseyiyle hamilelik guzel sey. geceleyin tuvalet yolu meselesine cok guldum. tanidik geldi azicik :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende sinirlerimi aldırmış gibiyim zaten,allahım bi daha zor giderim tuvalete:))

      Sil
  3. kucağına aldığın ilk an ki duyguyu
    bir ömür unutamayacaksın emin ol):

    YanıtlaSil
  4. Oyyyy kocaman olmuşşş :) Umarım sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir :)

    YanıtlaSil
  5. maşallah size..okudukca eskı gunlerım gelıyor cok heyecandım...o gebelık cızgısı benım daha yenı kayboldu cok sevıyordum ben o cızgıyı :) sağlıkla hguzel haberlerını beklıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür edrim :) bende öyle bakıyorum o çizgiye :) inşallah cnm daha çok haberleşiriz..

      Sil
  6. Tam 16 gun once hamileydim bu gun ise Anne :)Umarim siz de hayirlisi ile kavusursunuz bebeginize.Insan gercekten kucagina almadan bilemiyor nasil bir tadi oldugunu.Allah sizin de tadinizi hic bozmasin, daha da tatlandirsin.

    YanıtlaSil
  7. amin inşallah çok sağol.) allah sizin bebeğinizide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..sizi ayırmasın,güzel günler görelim inşallah :)

    YanıtlaSil
  8. hadi bakalım hayırlısı dört gözle bekliyoruz bizle teyze olucaz baksana bebişinin her karesini bizimle paylaşıyorsun sevgıler:)

    YanıtlaSil
  9. allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, sonrası içinde kolaylıklar versin. blogger annelerden sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin inşallah teşekkür ederim çok sevgiler..

      Sil
  10. 30 dan sonra peşi sıra gelir merak etme.. bi bakmışsın minik meleğin kucağında..

    YanıtlaSil
  11. Canım inan ki sen yazdıkça aynı heyecanı ben de burada yaşıyorum hayırlısı çabucak geçer inşallah...

    YanıtlaSil
  12. inşallah kızlar teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil