11 Nisan 2012 Çarşamba

35.HAFTADAYIZ :))

Evett sona doğru adım adım derken, bu sabah uyandığımda biraz endişelendirdi beni pıtırcığım ;çünkü normalde gece uyurken onun hareketleri beni uyutur,sabahlarıda beni uyandırırdı,ama bugün bunların hiçbiri olmadı ve aklım başımdan gidiverdi,öyle bir şaşkınlık hali ki sorma gitsin,bir elim karnımda,gözlerim zaten üstünde,ne yapacağımı bilemedim..neyseki çok uzun sürmedi bu endişeli durum,az zaman sonra hissettirdi varlığını:) nasıl derin nefes aldım bilemezsiniz..sonra anlattım babasına tabi..ama bütün gün olan yine bana oldu..telefon trafiği :) nasıl kızım napıyo? ne yaptınız ? sorularıyla bütün gün yoklandık :))
 Aslında şikayet edemem çünkü bugüne kadar hiç üzmedi beni bebeğim,yormadı,gündelik işlerim hep aynıydı..eee artık ağır bir vücudum var ve dolayısıyla kısıtlıyım..ama bunun bile keyfi çok güzel buna inanın:) hele sabah yataktan ilk kalkış anı:)) saçlar dağılmış,pijama desen ona keza,zaten ayaklarının altında çivi var hissi :) basamıyorsun ya ondan,penguen gibi sendeleye sendeleye yüz yıkamaya:)) gülüyorum ben bu hallerime,sonrasında açılıyor tabi o ayaklar,parmaklar ama günün sonuna doğru..
Artık bu haftalarda tüm hazırlıkların tamamlanması gerek,neyseki ben hazırladım bunlarıda bir daha ki postta paylaşacağım sizlerle..daha paylaşacak çok şeyim var ama bu kızın hazırlık aşaması yordu beni..
Başka da yorgunluğum yok :)  ha bu arada hiç aşermem olmadı benim yada sevdiğim herşey gözümün önündeydi belkide ondan sanırım ama şimdilerde sadece dondurmaya aş eriyorum ki öyle çok aklıma gelip de yediğim bişey değildir kendisi..
Gelelim gitgide büyüyen karnıma bu beni her geçen gün daha da heyecanlandırıyor:))
sevgiyle kalın..

9 yorum:

  1. Bende aynı duyguyu sürekli yaşıyorum en son ne zaman hareket etti deyip deyip yüreğim güplüyor ama saolsun oğlum hissetmiş gibi hemen başlar harekete :) Bu arada bu pazar benim 38.hafta bitiyor heyecan doruklarda yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen sabah bunu yaşadım:) sağlıkla kucağına alırsın inşallah ,ne kadar az aman allahım..hep iyi şeyler düşün,herşey güzel olacak:)

      Sil
    2. ben de sayardım hamileliğimde saatte kaç defa hareket ettiğini,öyle sayılar vardı internette saatte en az şu kadar hareket olmalı falan diye,unuttum bile şimdi.korkutmayın kendinizi,uyuyakalmıştır annesi,insanlık hali :)

      Sil
  2. :)) bütün hamilelerde oluyor galiba. bende son zamanlarda yaşadım bunları.. hatta kontrole gittiğimde doktora sormuştum kadın bana gülmüştü:)

    birde kızın artık çok büyüdüğü için alanı dahada daraldığı için hareket etmede O'da zorlanıyormuş :)) tabi o an O'da uyuyor olabilir annesi.. ikinizede iyi uykular dilerim :))

    YanıtlaSil
  3. Allah nazarlardan korusun inşallah azkaldı vallahi

    YanıtlaSil
  4. Son haftalarda benim de kabusumdu oglumun hic hareket etmemesi.Neyse ki doktorumuz bana buzlu su icmemi tavsiye etti harekete gericip , kendimi rahatlatmam acisindan ise yaradi :)Yerleri ve sulari azaldigindan hareket etmekte gucluk cekiyorlarmis.Ayrica zaman yaklastikca bebeklerde dogum ani icin enerji toplamaya calisiyorlarmis.Bu yuzden cok fazla uyurlar demisti doktor.

    YanıtlaSil
  5. http://missbonebloggertemplates.blogspot.com/2012/04/header-istekleri-8.html

    burda size ait bişi var.:)

    YanıtlaSil
  6. canım benim hareketsizliğinden endişelendiğin zaman bir parça çikolata ye ve göbeğine hafif masajlar yap bir süre sonra tepki vermeye başlıyorlar doktorumun önerisiydi gerçekten işe yarıyor.Ama son zamanlara doğru çok hareket edemiyorlar eh malum alan daralıyor hiç endişe sıkıntı yapma kendine...

    YanıtlaSil
  7. evet sevgili arkadaşlarım sağolun güzel yorumlarınız için hepinizde ayrı ayrı hem bilgilendirmiş hemde beni rahatlatıcı yorumlar yazmışsınız :) hareket alanı daraldıkça,kısıtlanıyor tabi..hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz:) yada benim kızım uyumak istedi çok:)

    YanıtlaSil