16 Nisan 2012 Pazartesi

36.HAFTADAYIZ :))

Bu haftada artık git gide büyüyen karnımla kısıtlı hareketler de başladı tabi..ama en önemli olayı da NTS ile tanıştık bu hafta..bebeğimin 20 dk içerisindeki kalp atım sayısı,hareketi ve benim kasılmalarımı ölçen bir cihaz,elimde bir ince buton bebeğim hareket ettikçe basıyorum..zevkliydi..fakat bu hafta ultrasonda göremedik haftaya bakıcaz dedi doktorumuz bakalım artık bir daha ki randevuya:) bana gelince kilo da artış yok, aynı kilomu  koruyorum..buna şaşırdım almış olabileceğimi düşünmüştüm oysa ki,ama bu durumda gayet normalmiş tabi,kilo verenler bile olabiliyormuş,alanlarda tabi..tamamen kişisel bünye meselesi:))
Bu hafta da ara ara kasık ağrıları yaşıyor ve ayakta uzun süre kalınca hep yazdığım gibi ayak tabanlarım acıyor öyle ağrı falan değil,ayrıca hep sağ tarafımda ve böbreklerime kadar dayanmış durumda ama yinede şikayet gerektirecek bir durumum yok tabi..artık hazırlıklar da tamamlanmak üzere.. bu hafta hastahane çantasını hazırladım nihayet aslında ben geç bile kaldım bunun için normalde 30 lu haftalara gelindiğinde hazırlamak gerek; her türlü ihtimali göz önünde tutarak..neyseki bi sorun yaşamadım..sonraki zamanlarda bu konuya da değinir yazarım zaten..
Bu haftalarda gördüğüm herşeyi,yaptığım bütün hazırlıkları fotoğraflıyor ve dosyalıyorum ki zamanı geldiğinde hepsini paylaşmada sıkıntı çekmeyeyim,mesela artık pinterest te epey vakit geçiyorum,doğrusu bişeyler üretmede epey yardımcı bana..bu haftaki  gebelik  fotoğrafımı pinterestten ilham alarak hazırladım ve sevgili eşim bol bol fotoğrafladı..bu fikri sevmiştim mesela;
Benim çok sevgili bebeğim görüyormusun sen daha gelmeden annen ve baban neler yapıyor,oynuyorlar resmen :) ama hep biz bu anı bekledik şimdi tadını çıkarıyoruz,sen gelince daha neler yapıcaz sana:))
Bu arada keyfimi yerine getirdin tabi artık hareket alanın ne kadar kısıtlıda olsa hareket ettiğinde artık ben burdayım sesin güçlü çıkıyor bunu her hissettiğimde inanılmaz bir huzur kaplıyor içimi,tarif edilemez..sadece sağlıkla gel bebeğim..
                         sevgiyle kalın..

15 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. teşekkür edrim bende bayılmıştım buna hemen uygulamam gerekti:))

      Sil
  2. Foto çok hoş...doğuma az kalmış...hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah... eğer hoşgeldin bebek kurabiyesi yaptırmayı düşünürseniz bloğuma göz atmanızı tavsiye ederim...sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler..az önce ziyaret ettim zaten ama bi dahakine inşallah benimkiler hazır sayılır:))

      Sil
  3. ayy ne güzel bir fikir bu :)) okumıcam bir daha seni okudukca bir tane daha doğurasım geliyor :)) heveslendiriyorsun beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayıldım..filiz alemsin..bence doğurmalısın beyza kesin kardeş diye tutturur yakındır:))

      Sil
  4. harikasınız cüper bir fikir :))

    YanıtlaSil
  5. resme ba yıl dım.. miniğiniz hayırlı zamanında gelsin inşallah..

    YanıtlaSil
  6. Fikir bahane, hamiş anne şahane.
    Bayıldım :)
    Çok orjinal bir fikir.
    Sağlıkla gelsin Milda bebek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminnn:) senanın annesi,sena kadar tatlı olsun ..

      Sil
  7. super bir fotograf olmus.Ben de kendimi surpriz yumurta yapmistim 8. ayimizi fotograflarken :) heyecanla bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten vakti ya böyle fotoğraflayarak ya da hergün onun için yeni bir bilgi okuyarak geçiriyorum:)

      Sil
  8. canim bende hamileyim bloguma yazmissin nerelerdesin diye. Sen beni cok daha iyi anlarsin su siralar o kadar blogumla ilgilenemiyorum cok üsengec cok SIKILGAN cok halsiz vesaire birisi haline döndüm :) o yüzden pek blogumla ilgilenemiyorum ama yinede ilgine tesekkürler. Hayirlisiyla bir bebisleri kucagimiza alalim insallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin canim. Bu arada fotografa bayildim cok tatli olmus :)

    YanıtlaSil