26 Nisan 2012 Perşembe

BEBEĞİMİN ODASI...

Aslında tüm alışveriş olaylarına 7.ayımdan sonra başladım ben..kıyafetleri,arabası,süsleri vs..hepsini bir anda alıverdim.kötüde olmadı tabi çünkü alınan tüm kıyafetler hemen çamaşır makinesine girdiler..kuruması ve ütülemesi derken ..yeni gelen odasının havalandırılmasıyla hepsi düzenli bir şekilde yerleştirildi.
 Gelelim odasına ; üniversiteden sınıf arkadaşım olan yeşimin mağazası BUGGİ BEBE den hazırladık odamızı..Tabi ki odanın büyüklüğü ve yerleşim şeklini de gözden kaçırmamak lazım . uzun vadeli kullanım için kızımın dolabını normalden daha büyük ve geniş olarak tasarladık,yatağıda zaten daha sonra genç odasına dönüşeceğinden birbiriyle kombin dursun diye iyi bir seçim oldu..ben takımın şifonyerini almadım.bizim odamızda çok kalabalık olacaktı..bu nedenle rafıyla beraber üçlü bir takım oldu bizimkisi..
Normalde herşeyi zor beğenen biri olarak ben,yeşimin mağazaya ilk girdiğimde gözüme çarpan ilk takımda çoktan karar kılmıştım zaten..o yüzden çok zor olmadı..zaten sağolsun sevgili yeşim; çok yardımcıydı ayrıca içime sinsin diye elinden gelen tüm fedakarlığı gösterdi bana..bu sadece bana değil tabi orada rastladığım tüm müşterilerinide sabırla ve ilgiyle dinliyor..istenilen tüm modelleri herkesin zevkine göre değiştiriyor en önemlisi de bu zaten..üstelik çok uygun fiyatlarla :)



Asında Genel görünüşünü fotoğraflamadım..çünkü odamızın halısını internetten sipariş ettik ve henüz gelmedi,o da gelince genel halini de koyarım..şimdilik odanın beyaz olması ve büyüdüğünde daha çok şekil alacak olan bu takım kızımızı bekler...mobilyalar beyaz olunca istediğin renk halı,perde ve aksesuar kullanabilirsin bu da en büyük avantajı zaten..
 Ben canım arkadaşım yeşime tekrar çok teşekkür ediyorum..hem güzel hediyeleri için,hemde zevkime göre döşediği için:))
         sevgiyle kalın...
   

14 yorum:

  1. güle güle kullansın, hep güzel günleri olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın huzurla uyusun minik bebecik içinde.

    YanıtlaSil
  3. beyza'nın oda takımıda beyaz, çok güzel duruyor, nalancım herşeyi dört dörtlük hazırladın, artık sona geldin, bizde senin gibi sabırsızlıkla bekliyoruz :)) milda sağlıkla kullansın mışıl mışıl gazsız uyusun yatağında :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir oda olmuş,eksiklerde tamamalanınca çokşık olcakatır.Güle güle kullansın miniş bebiş inşallah.Beyaz şimdilerde bütün annalerin tercıhı oluyor,istendiğinde diyer renklerle güzel bır uyum saglıyor.

    YanıtlaSil
  5. bizim de odamız beyaz,en güzeli bence beyaz renk.ferah,süslemesi kolay,modern.çok güzel odanız,güle güle mutlu mutlu büyüsün bıdık kızınız

    YanıtlaSil
  6. artık sıra Milda'da.

    herşey çok güzel olmuş.. sağlıkla, ağrısız, gaz sancısız vee uzuun uykulu uyusun Milda bu odada... uyusun büyüsün ...

    YanıtlaSil
  7. hepinize tek tek teşekkür edrim ..böyle güzel yorumlar iyi geliyor bana:)evet beyaz çok tercih ediliyor çünkü geri dönüşümü güzel:)özenerek yaptığımız odası vs herşeyini umarım güzel günlerde kullanır..tekrar teşekkür hepinize güzel yorumlarınız için.

    YanıtlaSil
  8. Canım merhaba hemen iadeyi ziyarete geldim sayfan cıvıl cıvıl
    bayıldım her zaman beklerim sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba,çok şık zevkli bir oda:)bebeğiniz sağlıkla,mutlulukla büyüsün bu odada inşallah:)sevgiler...bizim izmirli blog yazarları grubumuz var http://www.facebook.com/groups/izmirliyemekbloguyazarlari/
    ayın 6.da da 2.izmirli bloğ toplantımız var bekleriz:)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmuş Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin inşallah.bende beyaz almıştım kızımın odasını ve hala bayılıyorum odasına girince.gerçi odasında yatıyormu dersen tabiki hayır:)))annesinin yanı ne güne duruyor.olsun yine odasında yatacak elbette.bu oda bebeşin gelince nasıl anlamlı olacaka bilemezsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  11. bembeyaz yada kırık beyaz renkli odaları çok seviyorum hem ferahlık veriyor hem de dediğin gibi istediğin renkleri rahatlıkla sırıtmadan kullanabiliyorsun
    güle güle sağlıkla kullasın inşallah

    YanıtlaSil
  12. beats by dr dre nhl headphones
    Hi there! Someone in my Facebook group shared this website
    with us so I came to take a look. I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
    Fantastic blog and superb style and design.

    YanıtlaSil
  13. Thiis site was... how do I say it? Relevant!! Finally I
    have found somethuing which helped me. Kudos!

    Here is my web-site ... icloud activation bypass v3.2.4

    YanıtlaSil
  14. Great site you have got here.. It's difficult to
    find high quality writing like yours these days. I seriously appreciate individuals
    like you! Take care!!

    My website; transcribing program

    YanıtlaSil