14 Kasım 2012 Çarşamba

6.AYDAYIZ:))


Hızla gecen zaman seni çabucak buyutecek ve artik bir daha geri dondurmeyecek,evet korkuyorum tabiki de sen buyuyunce hersey farkli olucak,simdi miniciksin hergunun tadi baska ben hergun bugun ne yapacak diye heyecanlanirken,yarin şaşirtiyorsun beni..bunlari ozlemek dusuncesi korkutuyor sanirim..o yuzdendir ki hic oflamiyorum seninle zaman geciriken ;
-Artik hem emekliyor hemde her gordugun yuksek tepelere tutunup ayaga kalkmaya calisiyorsun bu duz bir duvar olsa bile..bu nedenle hem onunde ve arkandayim :)
-Bu aralar geceleri daha sik uyaniyor hatta uykuya dalmakta da biraz gucluk cekiyosun sanirim dislerin cikicak,biraz beyazlik var ama henuz tecrube edemedigimdendir pek anlayamadim ama agiz cevren bile sivilce gibi kizarikliklarla doldu herhalde buda dis yuzundendir,surekli salya akittigindan sanirim o yapiyor ve bu haftaiyice yogunlasti
-Gece uyaniyorsun evet ama emdikten sonra yine uykuya devam sabaha karsi seni yanimda yatiriyorum boyle daha uzun uyuyoruz beraber misil misil...bu inanilmaz zevkli benim icin kokunla mis gibi
-Hersey agzinda tabiki,hicbir sey bulamadin elini goturuyosun agzina dolayisiyla ellerin hep buz gibi soguk:)
-Uykudan sessizce uyniyosun ve ilk uyandiginda hangi yone bakiyorsan o yone ilerleyip tirmaniyosun:)gecen hafta candarlida seni yerde yatiran ben bir anda koltuga tutunmus ayakta bize bakarken gulumsuyordun :)evet bunuda fotografladik gorursun:)
-Anne sutune devam,bazen gunduzleri elma ve mandalin veriyorumo da minicik..hicbiri doyurucu degil,,henuz tamamen kati gidaya gecmedim..doydugunu dusundugumden fakat geceleri sik kalmandan dolayi anlasiliyorki cabuk acikiyorsun bunun icin onumuzdeki haftalarda  çorba ve purelerle bir baslangic yapmayi planliyorum.
-babildama donemine girmis bulunmaktayiz,ba-ba gibi zaman zaman gercekten babami dedi algisini yaratan tek heceli kelimeler duymak ta gulumsetiyor tabiki:)
-Gunduzleri uyku saatleri azaldi artik ve ben öyle rahat rahat ev işleri falanda yapamiyorum seni evin heryerinde serbestce biraktigimdan surekli birlikteyiz:)
Bugun karma asilarinin son dozlarida bitti.birazcik agladin ama hemen yatistinbana sarilinca dört aşı birden oldun..boy 70 cm, kilo 7500 kg sanirim boya gidiyosun biraz:)
-Anne ve babayi taniyor hatta baban geldiginde,sesini duydugunda resmen heyecanlaniyor,ayaklarini,kollarini çirpiyosun :)
-Oyun oynamaktan cok hoslaniyor tabiki bizimle,hala oyuncaklar ilgimizi cekmiyor bizim...
-Banyo saatlerimiz hep keyifli ama henuz banyo oyuncagiyla oynamak yerine agzina
 goturuyor,Henuz o olgunluga erisemedik,biraz daha var
Atinci ayda yari yolumuzu tamamladik,hersey oyle guzel ki sana baktigimher an sukrediyorum allaha saglikla geciyor gunler diye,seni bana verdi diye ...
Sevgiyle kalin....

12 yorum:

  1. allah bağışlasın uzun güzel ömrü olsun bloglar arası gezerken sizin blogunuza rasladım hemen bakmalıyım dedim benimde 13 5gün sonra 14aylık olacak bir prensesim var duygularınızı çok iyi anladığımı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende gelicem ziyarete çok çok teşekkür edrim:)

      Sil
  2. masaallah Allah bagislasin çok tatli kiziniz

    YanıtlaSil
  3. maşallah,ne çabuk geçti zaman,daha dün doğmuştu Milda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi ya herşey dün gibi sizle paylaştıkça hızla geçiyor zaman:)

      Sil
  4. Milda' ya merhaba diyorum.Hamileliğinizin 29. haftasından itibaren takip ediyorum. Milda, kızım Elif'ten 10-15 gün büyük,yazdıklarınız rehber gibi açıkcası... Şimdiden kızımın ilk doğduğu günleri özlüyorum.Allah herkesin yavrusunu korusun, hepsi de sağlıklı büyüsün...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bizdende,ne güzel bende elifi takip etmek isterim blog varmı? bakıcam birazdan çokk öptükk..amin allahım korusun onları.

      Sil
  5. Masallah Milda ma , boylu olacak ne guzel iste o da Enoch gibi gelisimini 1 aydan ilerdeyden yasayan bir bebek , canim beyazlikla basladi bizimde dis cikmasi .Birkac gun oncesi hep bembeyazdi salayasi daha da cogalmisti .Benim de hic aklama gelmezdi bir anda goruverdim.Insallah agrisiz cikarir kuzum Milda , opuyorum ikinizide ..

    Sibel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sibel herşey iyi gidiyor şu anda bakalım artık,uzun süre giremedim inan hiç vakit bulamadım kendime zaman ayıramadım bile,ama napalım sağlık olsun..bizde çok öptükk beulah nasıl?

      Sil
  6. Allah nazardan korusun çok tatlı MaşaAllah...İzlemeye aldım sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende gelicem inşallah çok teşekkür edrim sevgilerrr:))

      Sil