1 Kasım 2012 Perşembe

Emek emek EMEKLEMEK

Zamanın bu kadar çabuk ilerleyebildiğine şaşıyorum,beni bugünlerde herşey şaşırtıyor..Milda kuşum emekliyor resmen,ve öyle hızlı ki hızına yetişemiyorum,sanırım artık önlem alma zamanı geldi evdeki bütün eşyaları gözden geçirmek gerek..Bu arada tam 5.5 aylık oldu benim tatlı kuşum..Bu çabalarına harcadığı enerji,hatta bazen hayal kırıklıkları beni üzüyor olsada o sanırım bundan çok keyif alıyor.emek emek emeklemesi; emeklerken birşeye odaklanıp oraya doğru yol alması yok mu? artık koridora çıkıp,ordan mutfağa ilerliyoruz..en çokta kabloları seviyor,terlikler derken..bende peşinde geziyoruz:) Öyle tatlı ki hızla ilerlerken ona bir anda adını söyleyip nereye gittiğini sorduğumda sevimli sevimli gülümseyip,hıımm diye cevap verdikten sonra yoluna devam ediyor..bunu oyun haline getiren ben birazcık yorulsamda o gülümseyince pek bi önemi kalmıyor yorulmanın..Artık emekleyebildiğinden nasılsa herşeyi ağzına götürebiliyor ya bu yüzden artık ellerini daha az sokuyor ağzına,salyaları daha da azaldı bugünlerde..bazen emzik ceriyorum herşeyi ağzına götürmesin diye ama nafile tabi püff yapıp çıkartıyor :)
 Şimdilerde Emeklemenin yanısıra ayağa kalkmak en büyük zevki,ne zaman yatağına yatırsam yada ona boyuna uygun bir yere koysam hemen hızlıca tutunup ayağa kalkıyor bu çok hoşuna gidiyor olmalı ki yine gülümsemeler falan...hatta sabahları 7:30 uyanıyoruz ama milda yarım saat yatağında oyunlar oynuyor va bana yatağından ayağa kalkmış gülümsüyor:)
Aslında bu aralar benim tatlı kuşumun ritüelleri çok fazla,benim onun için yaptıklarım..onlarıda böyle ara ara paylaşıcam..Sanki artık pek boş vaktim olmuyor benim,daha çok birlikte gezdiğimizden ..sanırım böyle başlayıp uzunca bir zaman böyle devam edecek bu durum..olsun bundan hiç sıkılmıyorum,hiç of demiyorum ..seni biz çok istedik ve hep özlemle bekledik..
 Dedim ya zamanı anlayabilmiş değilim diye daha dün gebelik günlüğü tutarken burda şimdi seni yazıyorum mavişim benim:) ben seninle ilgili herşeyi yazıcam bir gün sende okuyacaksın bunları belkide sende yaşayacaksın kimbilir? seni bu küçük ailen baban ve ben çokk seviyoruz.
                             sevgiyle kalın..

17 yorum:

  1. tamam simdiden itibaren annemizde hizlica kilo vermeler baslayacak.... super rejime gerek kalmiyor:) yakinda yatak koruyunun kurdelalari da kopcak minik kus tirmanmaya baslacak ben kac defa diktim hatirlamiyorum:) opuyorom prensesimizi....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) zaten ne dediysen hepsi çıkıyor,hamileliğimdede yaşamıştım:)bu arada umarım zayıflarım çünkü diyet yapamıyorum ben:)

      Sil
  2. Maşallah ona çok şirin..bizde başlasak emeklemeye çok heves ediyorum oğlum emeklesin ama bizimki direk yürüyecek gibi..poposunu kaldıramdığı için ayağada dikilemyior henüz.Her halleri ayrı güzel

    YanıtlaSil
  3. az önce geldim sizede bencede direkt yürüyecek sizin oğlan:) canım benimm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir meleğin günlüğü1 Kasım 2012 15:44

      hoşgeldin bizi çok mutlu ettin:)

      Sil
  4. Çok hızlı senin bu kızın Nalan :)
    maşallah daha 5,5 aylık,bu ne acele Milda Hanım?
    sana kolay gelsin tatlı annesi,dediğin gibi acilen evi bir gez,dolaş,Milda'ya göre düzenle,işiniz çok ana kız...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen esincim bende sasip kaliyorum ona,bugun temizlik yaptim artik hafta sonu babasiyla carelere baslariz,optum cok

      Sil
  5. milda hanım bu ne hız.. dila senin kadarken dönemiyordu bile.. maşallah subanallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek hizli cikti,annesi gibi cani tez olucak :) ahh dila bayiliyorum sanada masallah kizlarimiza :)

      Sil
  6. tütü maşallah maşallah:)) canım ya ne zaman büyüdü de kalktı bu fıstık aman allahım allah nazardan korusun canım inşallah bende görürüm bu günleri:) 3 aylık olduk bizde teyzesi:)cinsiyetimiz belli olcak inş:)sevgilerle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ismihancim ne guzel yariladin bile,seni merak ediyordum yazacaktim sana nasilsin diye,bundan sonrasi kolay artik.allah herseyi icine sindirsin,ne guzel haber vermeyi unutma bize,optumm

      Sil
  7. sen gerçekmisin ya yermm yerr

    YanıtlaSil
  8. teyzeside cok seviyor onu :) yerim ben onun o bakislarini bayildim bir anda bu fotografini gorunce burada :) coraplarida pek tatli olmuslar soylemeden gecmiyim mavisim benim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımsın sende benim ilk göz ağrım mavişimsin seni çok seviyorum:))

      Sil
  9. yerim yerim yeriiiiiiim
    olasda yesem ısırsam o popodan koklasam bağrıma bassaamm
    çook özledim minnacık bebekleri sevmeyi :(
    bnm kızım 10 yaşında bebek özlemi çekiyorumm görüncede dayanamıyorum böyle işte..
    rabbim size bağışlasın inş. çok tatlı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:) ne kadar güzel içten samimi duygular:) haklısınız insan gerçekten çok özlüyo olmalı ben bile yeni doğan o minicik halini özlüyorum,sizinki artık çok doğal tabi,allahım evlatlarımızı bağışlasın bize:)

      Sil