5 Kasım 2012 Pazartesi

İLK BAYRAMLAR :)


Bizim ve tabiki de kızımızın ilk bayramlarıydı,duygu yüklü bir bayram geçirdik,ben maneviyatçıyımdır biraz herşeye anlam yüklerim,etrafımda olup biten herşeye..babasıda öyledir öyle duygusal görünmez,ağlamaz ama çok içlidir...anlayacağınız biz pek bir manalı bayramlar geçirdik..kızımız bundan pek bir şey anlamasada biz ona anlatmaya çalıştık biraz..kalıcı çok şey bıraktık bayramlar adına:) zaten önce kızıma ithafen yazdığım bu günlük bile başlı başına hediye o'na..
Biz her bayram önce kayınvalidemlerde kahvaltı yapar,sonra civarı akraba ziyareti yapıp köye gideriz anneanneme,benim çocukluğumun geçtiği köye..mildayıda tanıştırdım benim gezdiğim,oynadığım herşeyle..iki bayram arası iki ay olsada anneannemin bahçedeki nar ağacı ki bilmem kaç yıllık hala kıpkırmızıydı..bu nedenle ben fotoğraf düşkünü olarak bu  anı hiç kaçırmadım bol bol nar ağacı altında resimler çekildik..zaten nar ağacı delisiyim:)
Her bayram olduğu gibi bu bayramlarda da menü odun ateşinde yapılan kızartma,sarma ve arifeden hazırlanan pişi...vazgeçilmezdir..öyyle bahçede yere sofra kurar,hepbirlikte afiyetle..
Özü güzeldir bizim bayramların..köyden sonra çandarlıdır adres ve tatil tamamen orada başlar bizim..bol bol temiz hava,bol güneş,deniz ohh miss..yine tarihlerle belirttiğim her bayramın anısına birer hatıra fotoğrafı ekliyorum:) ekliyorum ki dönüp baktığımda yine yaşamalıyım o günü..daha öncekiler gibi:))

25.10.2012 kurban bayramı evde bir bayram sabahı
19.08.2012 ramazan bayramı köyde
 
iki mavişim birarada..milda teyzesi ile..
annesi babası ve kızısı..seni ömrümüz boyunca hiç bırakmayacağız..
Ellerimiz hiç ayrılmasın..gülen yüzün hep gülsün..
                  Şimdi fotoğraflarla dolu yazıma son verirken, benim melek yüzlü kızım umarım bunlara bakarken,okurken sende benim gibi anlamlar yükleyip hayatına hep güzel yerlerden bakıp öyle devam edersin seni çok seven öyle güzel bir ailen var ki tıpkı beni olduğu gibi..
sevgiyle kalın..

11 yorum:

  1. HAYATA HEP BÖYLE GÜLÜCÜKLER DAĞITSIN MİNİK PRENSES...

    YanıtlaSil
  2. şahanesiniz.. teyzeye ayrıca bayıldım.. mildanın güzellik kaynağı belli oldu... bayram gibi geçsin her gününüz..

    YanıtlaSil
  3. Heyoooo Nalannnn bu ne hal yahuu bu nasıl bir bebek kartpostal yemin ederim maaşallah sübhanallah

    YanıtlaSil
  4. kızı,annesi,teyzesi herkes güzel,oh ne güzel :)
    maşallah ailene,herkese,nice nice bayramlara...

    YanıtlaSil
  5. çok çok teşekkür edrim hepinize güzel dileklerinize ve samimi duygularınıza,bunları sizlerle paylaşmak keyif veriyor bana öpüyorum hepinizi:))

    YanıtlaSil
  6. Nalan im, Milda nin guzel gozlerindeki isik hic sonmesin , yuzundeki guzellik bahtina yansisin , yeryuzunde ne kadar batyam yasanacaksa hepsine en mutlu sekilde sahit olsun insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn sibelcim güzel ve samimi dileklerine..onlar en güzel şeye şahit olsunlar hayatları boyunca,annelik ne kutsalmış meğer..

      Sil
  7. Kocaman bir maşallah tüm ailenize, Allah nazarlardan korusun, bayılıyorum Milda'ya nasıl bir tatlılıktır bu, bir daha ona özel maşallah, çok çok güzel bayramlarınız olsun canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn canım,sağol güzel dileklerin için..bende size bayılıyorum :)) öptükk

      Sil
  8. çok güzel bir blog ama ben henüz keşfettim :)
    kızınız çok tatlı maşallah Allah bağışlasın
    bize de bekleriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn çok teşekkür edrim,bende geliyorum bi bakayım :)) sevgilerr

      Sil