20 Aralık 2012 Perşembe

ELLER HAVAYA !!

Ahh mildam benim:) nasil bir dongu bu ogretilmemis ic gudusel davranis tepkilerin hem ne komik hem ne ilginc!seni hayretle seyrediyorum..cok uzun oldu giris kismi ama saskinliktan..bu hafta yeni yeni seyler:muzik duydugunda ,ona sarki soyledigimde eller resmen havada dans ediyor,popo zaten hareketli,ahh su hormonlar iste:) evet daha dogdugunda dinlettim muzik ;etkisimi bilmem artik..ne dinlettigim onemli mi onuda bilmem,en cok latin severim ben,azicik caz...geceleri sakin uyuttuk klasik dinledi hep ama..yok yok elbet muzik kulagi olusturmada onemli ama bu muhtemelen icsel:))
 Bu aralar eller havada oynuyor,diger dis patladi ,gitgide uzuyor:)her gordugune ayyy diyor,resmen oyun oynuyor anneannesindeyken dedeye gitmiyor bendeyken de anneanneye:)
babamiz antalyaya toplantiya gittiginden biz candarlidayiz tatil 4 gundur devam ediyor pazara kadar,resmen keyiflerdeyiz ben uyuyorum,yuruyorum.milda da oyunlar oynuyor degisik degisik..bu arada iyilestik biraz geceleri daha rahat nefes aliyor cok sukur..su ne yapilmasi gerektigi konusuna sonrasinda yazarim ayrintili ise yarar belki degisik tecrube olur :)
Bu arada babamiz giderken bere aradi sabah sabah bulamadik ..ama kim buldu bakin:

7.5 aylik milda 
 
 Bu arada havalar hala guzel burda;dun cok yagmur vardi candarlida,bugunse azicik soguk,ben dun acilis yaptim sobada kestane keyfine ..sobanin keyfini bilenler kestane keyfini de bilir elbet..sicacik gurul gurul yanan soba,disarda gokgurultulu yagmur ve citir citir sicaktan acilan kestane..afiyet olsun benim gibi severlere:)

6 yorum:

  1. Afiyet olsun Nalan, bayılırım kestaneye.. ilk fırsatta kızıma da yedirmek istiyorum... Müzik konusunda çok iyi etmişsin, küçükler müziği gerçekten çok seviyor ve inanılmaz bir şekilde ritim duyguları da var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen tesekkur ederim cok,diger gidasi da muzik kizimin:)

      Sil
  2. sobada kestane deyince çocukluğum geliyor aklıma anneanne-dede evindeki soba üstünde yapılan ve lezzeti hiçbir yerde bulunmayan!kestaneyi ben çok severim (yüksek kalorisini gözarda ederek ) şimdi de kızlarıma sevdirmeye çalışıyorum.Ara sıra haşlanmış kestane yiyorlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bayilirim ama kalorisini hic dusunmemistim dogrusu,napalim artik senede birgun diyelim:)

      Sil
  3. Milda m yine cok guzel cikmis :) Hergun yeni seyler ogreniyorlar inan ben de senin gibi hayretle karsiliyorum ..

    Ben nedense kestaneyi hic sevemedim :/ sanirim ben de bir sorun var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sanirim cok fotojenik olucak zaten ha bire fotografini ceken biri var karsisinda sikilmazsa iyi:) damak tadi sibelcim naparsin farkli bir tad tabi ondandir belkide:)

      Sil