12 Mayıs 2013 Pazar

MİLDA 1 YAŞINDA!

Benim kızım bugün doğdu,sabah 09:31 de..guzel bir yıl geçti,ama zamanla yarışmadan,hiç anlamadan..şimdi sorsalar şu anda olmak istediğim yer diye;o güne dönmek,o sabaha ,sana, kollarıma aldığım güne..öyle guzel di ki kokun,hala burnumda..benim mis kokulum,elmalı kurabiyem.
365 günlük anneyim,bence henüz taze anneyim hala:)herşeyi öğreniyorum seninle,büyüyoruz bizde seninle.bugün kutladık doğumunu,yeni yaşını,sevdiklerimizle birlikte .herşey çok güzeldi,sen melekler gibiydin uçuş uçuş! 
Sana hayatın boyunca sağlık,huzur diliyorum.hep iyi insanlarla karşılaşman temennim,sadece vicdan yüklü olsun,seni çok seviyoruz,hemde çok,yine konuştuk bugün ben seni neden bu kadar beklemişim diye,ömrümüzün yettiği zamana kadar sen bizim en kıymetlimizsin,senin hep yanindayız,elele birlikte...iyi ki doğdun güzel kızım...

Notum var:doğum gününe özel resimler,ayrıntılar bir dahaki yazımda:)
Sevgiler

10 yorum:

  1. İyi ki doğmuşşş... Anneler günün kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Milda nın doğum günü anneler günüydü hatırladım :)
    zaman ne hızlı değilmi
    Güzel Milda yı ve seni kutluyorum Nalan
    Nice güzel yaşlara

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yaşları olsun Milda meleğinin, annesiyle babasıyla tüm sevdikleriyle, hep çoğalarak, hep sağlıkla... :)

    YanıtlaSil
  4. Nice guzel seneleriniz olsun canim....

    YanıtlaSil
  5. Sağlıklı nice yılları olsun güzel mildanın

    YanıtlaSil
  6. Ne biçim güzel bişey doğurdun sen öyle Nalancım yahu :)) Amanin bir yaşına da mı girdi? Milda prensesin doğum günü kutlu olsun e mi? Yanaklarını sıkıştır böyle mıncır benim için de. Öperim çok :)

    YanıtlaSil
  7. Nice güzel, renkli, bol kahkahalı yılları olsun Mildacığın. Hep güldürsün yüzünüzü. Öperiz;)

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. kuzum iyi ki dogmus , iyi ki dogurmussun baktikca icimi acan guzelligine nazar degmesin , guzel gozleri gulmekten hic ayrilmasin , mutlulugunuz hep daim olsun canlarim :)

    YanıtlaSil
  9. güzel yürekli arkadaslarim hepinize ayri ayri teşekkür ediyorum,dunden bugüne herseye sahitsiniz birlikte yasamak,paylasarak daha güzel günler dilerim hep birlikte;sevgiylee cok optukk

    YanıtlaSil