8 Mart 2012 Perşembe

30. HAFTADAYIZ:))

Aslında geçiriyoruz bile bu haftanın sonunda benim güzel kızım 43 cm , 1522 kg ağırlığına ulaşmış bile,gün be gün büyüyoruz onun yanında bende iyi besleniyor olucam ki benimde ağırlığım iyice artmış durumda:) öyle aş ermeler,gereksiz abur cubur tüketimi ve gece bi saatte beni dürten bi şeyler olmasada nihayetinde doğal olarak e tabi yapısal da bi durum ağırlık arttıkça artıyor şu ana kadar 11 kg almışım :)
Bakalım sonuna yaklaştığımızda kaç kiloyla bitireceğiz hepimiz şahit oluruz burdan artık:)Aslında öyle kiloyu takıntı haline getirenlerden değilim,neticede normal bir durum değil yaşanılan ..
Bu hafta kasık ağrılarım iyice arttı,yataktan kalkarken bazen sağ ayağımın üzerine basamıyorum,sık sık tuvalete çıkma ki bu en başından beri var maalesef :( bu insanı gerçekten yıldırıyor.onun dışında el parmaklarımı sabah kalktığımda açamıyorum öyle canım yanıyor ki günün sonuna doğru bu acı hafifliyor..ama herşeye rağmen bunlar umurunda bile olmuyor:) çünkü ben o harikalar diyarına çoktaan girmiş bulunmaktayım.
 Neyse artık 30'lu haftalara başladım sanırım zaman daralıyor ve ben hala tam anlamıyla hazırlık yapmış değilim ama en önemlisi neyse ki kızımın odası yapım aşamasında,ama bunun yanında daha hazırlayacağım çok şey var..bunları düşünmek bile çok heyecan verici,ne yapacağını bilememek nerden başlayacağını kestirememek bile..öyle güzel ki..ama kızımın çok hünerli bir teyzesi var ve onun sayesinde ben bu işlerin üstesinden en kolay şekilde geleceğime inanıyorum.fotoğraflar için paylaşıma az kaldı henüz hepsi yapım aşamasında olduğundan dolayı daha paylaşamadım:)
Artık bundan böyle doktorumuzla görüşme sıklığımız daha da artıcak ve bu haftadan itibaren 3 haftada bir, sonra 2 haftalara geçicez,bu da artık sona yaklaştığımızın en güzel örneği:) kızımızı daha çok görücez..Geçen akşam babasının yüzüne sağlam bi tepik attı :) güzel tepkiydi ama babası iyi geceler dilerken kızımında cevabı böyle oldu tabi,napsın:)
 Bu  haftada benden bu kadar ..sevgiyle kalın..

16 yorum:

  1. canım ne güzel bir blogun var, hemen izleyicin oldum, bende beklerim :)
    Blogger anneler röportajı için sana soruları göndermek istedim ama mail adresini bulamadım bana mail atarsan sana soruları göndermek istiyorum
    kenarb@hotmail.com

    Canım birde yorum denetleme yazını kaldır lütfen, bloglar yorum yazmak istemez yoksa :)

    YanıtlaSil
  2. Nalan'cıgım hamılelık guncenı okudum ne guzel yazmısın....

    Bende maıl adresı ıcın geldım ama Fılız sagolsun yazmıs zaten.

    Soruları gondermek ıcın maıl adresın beklenıyor bılesın :)

    Dılersen fotografikhatiralar@gmail.com adresine boş bir maıl atabılırsın.

    Sevgıler...

    YanıtlaSil
  3. sevgili filiz ve ülkü teşekkürler size,sizinde blogların içine dalınca vakit nasıl geçiyor anlamıyorum..eğlenceli :)ve ellerinize sağlık ..bu arada yorum denetleme işini halledemedim galiba ama sanırım zamanla onu kavrayabilirim:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Selammm ben geldimmm merakini gidermek icin hehe :) Canim blogun hayirli olsun sanirim yeni :) Masallah 30. haftadasiniz ilk cocukmu canim ? bende 23. haftadayim ikinciye hamileyim Allah nasip ederse insallah. Kilosuna ve ulastigi haftaya bakilirsa sanirim 2500 kilo civarinda dogucak insallah :) Ben öyle bir aseriyorumki aserdigim seyi yemessem artik onu hayal etmeye basliyorum kendimi yerken :))) yani o derecede kötüyüm. Ama bende senin gibi abur cubur seyler yemiyorum.
    Insallah tatli haberlerini duyariz insallah hep tatli haberlerimizi duyariz insallah. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin tatlim.

    YanıtlaSil
  5. selamm; nesli harikasın,sevdim seni:)teşekkür edrim önce..evet blogum çok yeni daha,bebeğimde ilk:)umarım tembel bloggillerden olmam:)her daim yazarım.bizimde doktorumuz 3200 kilo da doğar diye öngördü ama bakalım artık,aşerme konusunda yapacak bişey yok ama umarım erişebilirliği kolay şeyler hayal ediyosundur yoksa çok üzücü:( umarım birbirimizin güzel haberlerini duyarız,ben senin sıkı takipcinim bunu bil:)) sevgiler izmirden

    YanıtlaSil
  6. Selam milda'nın annesi..
    öncelikle bebeğini sağlıkla al kucağına diye sana dua ettim.. :) ikincisi seni ve milda yı yakından tanıyacak olmama sevindim..
    üçüncüsü bende manisalıyım.. hemşerimm diyip size sevigler gönderiyorum sizeee :)

    YanıtlaSil
  7. selam selam adanın annesi:) güzel duların için çok sağol,allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..bende seni tanıdığıma çok sevindim,birbirimizi bolca takip ederiz burdan,hemşerim olman ayrıca güzel zaten..bizde mildayla sevgiler gönderdik size adayla...:))

    YanıtlaSil
  8. heyyyyy bende geldim nihayet çok geç oldu ama anca vakit ayırabildim....sen varya harikasın 41 kere maşallah diyorum.bloğun süper olmuş ellerine sağlık canım kankam :))))))

    YanıtlaSil
  9. :)) canım benim çok teşekkür ettim sana,aslında sende bir yazmaya başlasan senden de neler çıkar neler ama biliyorum ki çağladan buna hiç fırsatın olmaz..kankandan sevgilerle:)))

    YanıtlaSil
  10. Düşünsene, benim karnımda iki bebek, Haziran Temmuz sıcakları gelmişti o haftalarda. Şimdi düşünüyorum, nasıl dayanmışım diye, iyi ki dayanmışım.

    Sana çok tavsiyede bulunan oluyordur şimdi, benim tek tavsiyem tek başına yapmak istediğin her şeyi yapman. :))

    Görüşmek dileğiyle

    Işık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet anlayabiliyorum bunu,gerçekten mucizevi bişey işte,umarım zamanı geldiğinde bende keyfini çıkarırım,görüşmek üzere :)

      Sil
  11. canım benim yazarım yazmammı ben senin olduğun her yerde bende varım.....evet ben bir prematüre annesi olarak diyorum ki hamilelikte dinlenme şartttt :))))

    YanıtlaSil
  12. oncelıkle gerıye kalan su bırkac hafta ıcın bır kac onerı; esınle bırlıkte basbasa bır kacamak yapın ...sonra sınırsızca tv karsısında uzan , aklına ne geleıyorsa yap,gecenın bır yarısı cılgınlıkları yap dısarı cıkın corbacıya gıdın:)) cunku hepsı ınanılmaz ozlenıyor bebegın oldugu ıcın cok mutlu oluyorsun fakat sorumlulukların degısıyor:) sakın ben bebekle de yaparım deme olmuyor:)) kocaman sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsine katılıyorum:)nasıl güzel yazmışsın sanırım şimdi şu saatte canım çorba çekti:))birde şöyle kısa bir tatil,aş erdim canım napalım:)) çok teşekkürler sana bendende kocamann sevgiler..görüşürüz

      Sil