30 Nisan 2012 Pazartesi

PAPATYALARIMIZ VAR BİZİM:)

Evet yine bebeğimiz canımız gelmeden önceki hazırlıklardan birkaçı daha,paylaşayım ki ölümsüzleşsin bu anımız da:) senin hayata merhaba diyeceğin gün,bu mutluluğumuzu sevdiklerimize senden birer anı olsun diye böyle şekerler hediye edelim istedik..geleceğini beklediğimiz mayıs ayı bahar ayını getirdiğinden papatya konsepti olsun istedim süslemelerinin..tabi tüm bunları ben tek başıma yapmadım; sadece fikir anası ben..emek ise teyzenin:)
 canım kızkardeşim nurdanın elinden geçti tümü,çünkü benim böyle yeteneklerim yok doğrusu..ama en azından öğreniyorum yanında bir çırak gibi..

saksıdaki papatyalarım
Tabi hastahane odamızın kapısı da boş kalmasın süsleyelim,gelen misafirlerimizede lokum verelim diye hazırlanan bir emek işi daha;
bunun yanında kızımın odasının kapısı daha sade olsun istedim,ismiyle beraber hazırlandı onuda bir daha ki postta yayınlarım artık,kapı süsü başlığı altında:)
Tabi ki adettendir takı yastığı olmazsa olmaz bizde nacizane öyle sade bir yastık hazırladık,tabi yine nurdancığımın marifeti:)
Bu arada kullandığım tonlar hep aynı gördüğünüz gibi..aynı malzemeleri bir çok yerde kullandık..bu yüzden epey ekonomik oldu tüm bu çalışmalar..
Bundan sonrası artık güzel günlere olsun inşallah diyelim,tüm bu hazırlıklar tatlı heycanlarla yapıldı ve yapılıyor..bence sonuna kadar yaşanmalı bu anlar,hazırlıklar çünkü bu bir insanın başına gelebilecek en güzel şey...
    sevgiyle kalın..

9 yorum:

  1. papatyalara bayıldım.. beyaz,saf, duygulu.. e bir prensesin gelişi daha neyle ilan edilebilir ki..

    YanıtlaSil
  2. nasıl güzel hazırlanmış herşey, ne şanslısın yardımcı olacak bir ablan var :) papatya olmasıda çok güzel bahar bebeği bahar çiçekleriyle karşılanır dimi ama :)

    YanıtlaSil
  3. Çok cici olmuş hepsii :)) Rabbim güzel günler yaşatsın miniğinizle inşallah sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. harika olmuş canım benim
    Nalan ne şanslı kızın bak daha doğmadan onu herşeyini not eden bir annesi var:)

    YanıtlaSil
  5. sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım .
    blogger cafeden geliyorum seni de bekliyorum

    YanıtlaSil
  6. cok guzel olmus her sey ellerinize saglik :) simdi kucuk melek te sira hayirlisi ile gelsin artik ben burda yeniden doguruyorum her post atisinda :) acaba gitti mi doguma , neler oldu acaba diye :))

    YanıtlaSil
  7. ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM BU BAŞARIYA ÖDÜL VERİLİR DEMİ:)
    BENDE ÖDÜLÜN VAR CANIM
    :)

    YanıtlaSil
  8. eh artık biz hazırlandık,bahar getirdik odasına bile,bundan böyle sıra onda bakalım:) hepinize tek tek teşekkür edrim canlar güzel yorumlarınız için,en son dktora gittim ve kızım içeride daha çok rahatmış,henüz beklemedeyim bakalım artık..herşeyi paylaşacağım sizinle,öptüm sizi :)

    YanıtlaSil
  9. blogger anneyim ve izlemedeyim canım senide beklerim

    YanıtlaSil