27 Mart 2013 Çarşamba

KAÇINILMAZ KAYIPLAR :)

ohh ne güzel giydirmişim ayağında ayakkabıları ne hoşş! ama bir bakıyorum yoklar,nerdeler ?yerdee..tekrar giyiyoruz ,arkadaşlarla falansak eğer el birlik herkesin gözü mildanın ayaklarında,aa evet evet duruyor yada aa yok düşmüş..- nerelerden geçtik biz dönüp bir bakalım belki buluruz derken,ee bir bulduk dahası yokk:) artık zayi olmuşlar..eşleri elimde tabi hatıra olsun diye ben onuda saklarım,fotoğrafınıda çektim tabi belgeledim ..
İşte bu gibi ayakkabı sendromu yaşarken evdede giydirdiğim hatta küçükken benimde giydiğim papaları bulduk(bizim kızlar ne kadar mest gibi duruyor desede),öyle her yerde bulunan bişey değil belki pazarlarda,hastahane önlerinde yada işportacılarda bulunan bişey..ayakkaları sıcacık oluyor,hemde her kıyafetine uygun artık evde dışarıda giydiyorum,bağcığını bilekten geçirerek bağladığımda ayaktan çıkma riskide azaldığından artık rahatça geziyoruz..tabi keşif dönemi bitene dek! derler ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye..bazı durumlarda evet. fakat söze çok katılmasamda abartının da anlamı yok tabi.ama biz anneler onlara en iyisini yapmayı ve onları oyuncak bebeğimizmiş gibi davranmaya devam edersek bu böyle gidecek gibi görünüyor taa ki kendi seçimlerini yapana dek,napalım biraz böyle sürsün bakalım..bu hoşuma gidiyor.
Bu arada işportacı demişken ben çok severim oralarda dolaşmayı eve gereksiz gibi görünen gerekli şeyleri almayı,antikalar falan..hatta başımda almam zorunluymuş bakışları atan birileri yoksa,özgür özgür bu daha da zevk veriyor..
ESKİ MOO PAPALAR
ELİMİZDE KALANLAR..

5 yorum:

  1. Yerim ben onun pappalarini....

    YanıtlaSil
  2. ahh ahh ben sürekli çıkardıkları ayakkabıları şimdiye dek kaybetmeden eksiksiz tutmayı başardım
    o yüzden seni çok iyi anlıyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Pazarları işpoartaları gezmeyi ben de çok severim, ne kadar özlemişim seni okuyunca fark ettim. Önümüz bahar ve yaz inşallah bol bol gidebilirim defneyle.. Bu arada, bir ayakkabı yazısında okumuştum, bebeğinize ilk etapta bağcıklı ayakkabı alın, cırt cırtlı almayın diyordu. Cırt cırtları kendisi açıp ayakkabıyı atar diye, sizin başınıza gelen gibi.. :)

    YanıtlaSil
  4. ayy bende bir kez bulamadım geri dönüp baktığım yollarda ayakkabısının diğerini.. ne üzülmüştüm o günn.. şimdi yine hatırladım :)
    Sağlıkk olsun N'apalım :)

    YanıtlaSil
  5. Bazen yolda tek bir minicik bebek ayakkabısı görüyorum. Ah işte ayakkabı foraaaa; kurtulmuş ayaklar bu sıkıntıdan diye düşünüyorum ve beni gülümsetiyor :) Ama heralde anne olarak eve tek ayakkabıyla dönmüş olmak insanı gülümsetmez bir noktadan sonra!

    YanıtlaSil